Dorpstraat 53A, 2445 AK Aarlanderveen

Van de Bestuurstafel

Werkzaamheden Achttienkavels
Vanwege werkzaamheden aan de rotonde Achttienkavels – N231 is de weg van 16 december tot 20 december afgesloten voor alle verkeer.

Camera Dorpsstraat
In de Dorpsstraat hangt zoals velen al hebben gezien, een camera. Deze camera is opgehangen door de gemeente om een gerichte beoordeling te maken van de huidige verkeerssituatie. Het is een nieuw systeem dat op basis van augmented reality werkt. De leverancier, die voor de gemeente ook de scanauto en de handhavingscamera’s in het centrum van Alphen aan den Rijn levert, doet het bij ons als referentieproject. Het systeem leest kentekens en herkent type voertuigen, fietsers en voetgangers en telt deze waarmee duidelijkheid komt in de hoeveelheid passages van voertuigen en de belasting voor de bewoners, hun huizen en de straat.

Werkzaamheden brug
De werkzaamheden voor de brug bij de brandweerkazerne liggen stil. Het onderhoud is uitgesteld vanwege bezwaar van omwonenden.

Overleg met de gemeente
Er is overleg geweest met de gemeente. Hierin is onder andere gesproken over woningbouw, de verkeerssituatie rondom Aarlanderveen en communicatie met de BVA.

Het bestuur van de Belangenvereniging en de bezorgers van de Belangenaar wensen u een gezellige kerst en een mooie jaarwisseling!