Dorpstraat 53A, 2445 AK Aarlanderveen

Biologische bloembollen in uw tuin, op uw balkon of in uw buurt


Lezing van Groei & Bloei door Joop Hüner op dinsdag 8 februari in De Oude Wereld 51-59 (wijk Kerk Kerk & Zanen). De zaal is open 19:45 uur, aanvang lezing 20:00 uur. Entree 3 euro, leden G&B 2 euro

Joop Hüner, die deze presentatie verzorgt, is een bekende in de wereld van de biologische bloembollen. In deze tijd is duurzaamheid, biodiversiteit en klimaatbeheersing van groot belang. De kleurrijke bloemen van de bollen trekken de bijen, vlinders en libellen aan. Zij vinden daar het nectar, hun voeding. Deze avond zal wat Joop ons vertelt aansluiten bij het thema van de Floriade 2022: Growing Green Cities. Daar worden de verschillende bollen in de gezonnen uitgestrooid in prachtige combinaties. Het is een informatieve en kleurrijke avond.

Aanmelden svp via www.alphen.groei.nl of per telefoon 444100