Dorpstraat 53A, 2445 AK Aarlanderveen

Belangenvereniging Aarlanderveen

Glasvezel in Aarlanderveen

Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Zuid-Holland Midden. Glasvezel buitenaf wil graag glasvezel gaan aanleggen! Zij geeft daarmee de inwoners van het buitengebied van Zuid-Holland Midden zicht op de komst van het supersnelle netwerk. Op dit moment is Glasvezel buitenaf in goed gesprek met de betrokken gemeenten over de aanlegvoorwaarden.

Tot 1 februari 2019 geen extra aansluitkosten
Glasvezel buitenaf heeft er alle vertrouwen in de gesprekken met de gemeenten in januari af te ronden. Daarom biedt Glasvezel buitenaf de inwoners van het buitengebied van Zuid-Holland Midden, die zich nog niet hebben aangemeld, tot 1 februari 2019 de mogelijkheid zich alsnog aan te melden zonder de extra aansluitkosten van €995,00.

Iedereen krijgt een brief
Glasvezel buitenaf informeert alle inwoners die in aanmerking komen deze week persoonlijk over het goede nieuws.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website: www.glasvezelbuitenaf.nl (deelgebied: Zuid-Holland Midden) of neem contact op met Ties Schurink, telefoonnummer 06 28 53 33 18.